COOK LIKE A PRO
LIKE A
COOK
PRO
CHŘEST
DELIKATNĚ JEMNÁ, ZDRAVÁ A DIETNÍ ZELENINA
JE NÁROČNÁ NA PĚSTOVÁNÍ A JEJÍ KULINÁŘSKÁ
SEZONA TRVÁ OD POLOVINY DUBNA DO POLOVINY
ČERVNA. UŽIJTE SI JI NAPLNO!
Chřest obsahuje nejen velké množství vitaminů a minerálů, ale je také velmi chutný
a při kousnutí krásně křupne, a tak ho můžete podávat prakticky jen tak. Lze ho vařit,
zapékat, smažit i grilovat. Chřest se dělí na dva základní druhy, a to bílý a zelený. Ale
občas můžete narazit i na fialový.
Čerstvý zelený chřest
s pošírovaným vejcem
a bramborovou kaší
Grilovaný chřest
se zelím, fenyklem,
oříšky a brusinkami
Pečené kuřecí
stehno s vařenými
brambory, chřestem
a holandskou omáčkou
Opečený pstruh na estragonu
s chřestem, žampiony
a květákovým pyré
INSPIRACE NA RECEPTY
ZDE
A TIPY NALEZNETE
MIX Výrobky označené MIX Ize kombinovat pro výhodnější nákup.
Kompletní informace na: makro.cz/mixuj