COOK LIKE A PRO
COOK CANDÁT
LIKE A
PROV SLADKOVODNÍ BĚLOMASÁ RYBA, KTERÁ VYNIKÁ
JEMNÝM MASEM A MALÝM OBSAHEM KOSTÍ
Patří mezi nejchutnější sladkovodní ryby a vzhledem i chutí je podobný štice. Candát
obecný je dravá ryba, která dává přednost chladným jezerům a pomalu tekoucím
řekám, nevadí mu však ani poloslaná voda Baltského moře. Nesporně největší výhodu
skýtá odpůrcům rybího a bahenního aromatu – zcela je totiž postrádá.
CANDÁTA LZE PŘIPRAVOVAT NA NEJRŮZNĚJŠÍ ZPŮSOBY,
VYZKOUŠEJTE NAŠE RECEPTY Z MAKRO AKADEMIE:
Candát pošírovaný v páře,
žampiony portobello
se zapečenými pappardellemi
a tomatovou omáčkou
Pečený candát s mrkvovým pyré
a grilovanou mladou mrkvičkou
VÝHODY A VYUŽITÍ
• Prodává se v celku nebo jako filety
⚫ Jemné maso s minimem kostí
⚫ Nezapáchá bahnem ani rybinou
⚫ Rozumí si s jemným bílým vínem
⚫ Lze jej vařit, péct, dusit, smažit
i grilovat
Pečený candát na špeku
se špenátem a hráškem
INSPIRACE NA RECEPTY
A TIPY NALEZNETE
Naše značky pro vaše podnikání
METRO
METRO
Fine
RIOBA
aro
SIGMA Tarrington House
Chef
Life
ZDE