Stránka letáku Makro – Pro milovníky jídla – str. 4

    COOK LIKE A PRO
    COOK CANDÁT
    LIKE A
    PROV SLADKOVODNÍ BĚLOMASÁ RYBA, KTERÁ VYNIKÁ
    JEMNÝM MASEM A MALÝM OBSAHEM KOSTÍ
    Patří mezi nejchutnější sladkovodní ryby a vzhledem i chutí je podobný štice. Candát
    obecný je dravá ryba, která dává přednost chladným jezerům a pomalu tekoucím
    řekám, nevadí mu však ani poloslaná voda Baltského moře. Nesporně největší výhodu
    skýtá odpůrcům rybího a bahenního aromatu – zcela je totiž postrádá.
    CANDÁTA LZE PŘIPRAVOVAT NA NEJRŮZNĚJŠÍ ZPŮSOBY,
    VYZKOUŠEJTE NAŠE RECEPTY Z MAKRO AKADEMIE:
    Candát pošírovaný v páře,
    žampiony portobello
    se zapečenými pappardellemi
    a tomatovou omáčkou
    Pečený candát s mrkvovým pyré
    a grilovanou mladou mrkvičkou
    VÝHODY A VYUŽITÍ
    • Prodává se v celku nebo jako filety
    ⚫ Jemné maso s minimem kostí
    ⚫ Nezapáchá bahnem ani rybinou
    ⚫ Rozumí si s jemným bílým vínem
    ⚫ Lze jej vařit, péct, dusit, smažit
    i grilovat
    Pečený candát na špeku
    se špenátem a hráškem
    INSPIRACE NA RECEPTY
    A TIPY NALEZNETE
    Naše značky pro vaše podnikání
    METRO
    METRO
    Fine
    RIOBA
    aro
    SIGMA Tarrington House
    Chef
    Life
    ZDE