COOK LIKE A PRO COOK CANDÁT LIKE A PROV SLADKOVODNÍ BĚLOMASÁ RYBA, KTERÁ VYNIKÁ JEMNÝM MASEM A MALÝM OBSAHEM KOSTÍ Patří mezi nejchutnější sladkovodní ryby a vzhledem i chutí je podobný štice. Candát obecný je dravá ryba, která dává přednost chladným jezerům a pomalu tekoucím řekám, nevadí mu však ani poloslaná voda Baltského moře. Nesporně největší výhodu skýtá odpůrcům rybího a bahenního aromatu - zcela je totiž postrádá. CANDÁTA LZE PŘIPRAVOVAT NA NEJRŮZNĚJŠÍ ZPŮSOBY, VYZKOUŠEJTE NAŠE RECEPTY Z MAKRO AKADEMIE: Candát pošírovaný v páře, žampiony portobello se zapečenými pappardellemi a tomatovou omáčkou Pečený candát s mrkvovým pyré a grilovanou mladou mrkvičkou VÝHODY A VYUŽITÍ • Prodává se v celku nebo jako filety ⚫ Jemné maso s minimem kostí ⚫ Nezapáchá bahnem ani rybinou ⚫ Rozumí si s jemným bílým vínem ⚫ Lze jej vařit, péct, dusit, smažit i grilovat Pečený candát na špeku se špenátem a hráškem INSPIRACE NA RECEPTY A TIPY NALEZNETE Naše značky pro vaše podnikání METRO METRO Fine RIOBA aro SIGMA Tarrington House Chef Life ZDE
Stránka letáku Makro – Pro milovníky jídla – str. 4
AkčníSlevy.cz
AkčníSlevy.cz 0:00 10 dubna, 2024Přepis textu: