Tento leták platí do 28. 7. 2024.
ROMAN PAULUS DOPORUČUJE 4 porce LIDL kuchyne lidlu.cz Pražma v alobalu se středomořskou zeleninou NÁKUPNÍ SEZNAM 4 čerstvé pražmy královské vykuchané keramický mlýnek s mořskou solí Kania keramický mlýnek s pepřem 4 druhů Kania 1 snítka bazalky 100 g papriky mix 100 g červené cibule 100 g cukety 100 g cherry rajčat 30 g zelených oliv Baresa 30 g černých oliv Baresa 8 stroužků česneku 100 ml bílého suchého vína 2 lžíce extra panenského olivového oleje Primadonna POSTUP Na alobal položíme umytou, očištěnou a osušenou rybu. Na několika místech kůži nařízneme, abychom snáze dostali koření do masa. Osolíme, opepříme a dovnitř ryby vložíme snítku bazalky a stroužek česneku. Na rybu a okolo položíme pokrájené papriky, červenou cibuli, cuketu, rajčata, olivy a zbytek bazalky a česneku. Zakápneme trochou bílého vína, znovu osolíme, abychom Tip: Použijte silnostěnný alobal nebo několik vrstev klasického, aby se při grilování nepoškodil. okořenili i zeleninu, a alobalovou kapsu uzavřeme. Zabalenou pražmu vložíme do grilu rozpáleného asi na 200 °C a pečeme zhruba 25 minut doměkka. Po upečení, necháme pár minut odpočinout, balíček otevřeme, rybu zakápneme olivovým olejem a podáváme. Jako příloha se hodí rozpečené pečivo nebo brambory. SUPER CENA! cena za 100 g 26,90 PRAŽMA KRÁLOVSKÁ kuchaná, chlazená, baleno v ochranné atmosféře REGION CZ 30/2024 Nabídka zboží platí od 25. 7. do 28.7. 2024 nebo do vyprodání zásob. Chyby v tisku vyhrazeny. Použité fotografie jsou ilustrativní. Ceny jsou bez dekorace. Lidl si vyhrazuje právo změn v balení a variantě nabízeného zboží. Odběr možný jen v obvyklém množství.