Tento leták platí do 7. 4. 2024.
ROMAN PAULUS DOPORUČUJE 4 porce LIDL kuchyne lidlu.cz Vepřová panenka sous-vide se salátem Z ovoce a luštěnin NÁKUPNÍ SEZNAM 600 g vepřové panenky Řezníkova čerstvá porce keramický mlýnek s mořskou solí Kania keramický mlýnek s pepřem 4 druhů Kania čerstvý tymián 3 lžíce extra panenského olivového oleje Primadonna 50 g másla Pilos 400 g mixu listových salátů 100 g směsi obilovin a luštěnin Golden Sun 50 g mrkve 50 g červeného zelí 100 g francouzského dresinku 100 g sezónního ovoce (meloun, jahody) Tip: 100 g francouzského dresinku představuje asi 1/4 dávky z receptu v Kulinářské akademie Lidlu zde. Tip: Pokud nemáte sous-vide vařič pro vaření ve vodní lázni s regulovanou teplotou, můžete použít i vhodnou funkci multifunkčního varného robota Monsieur Cuisine Smart. POSTUP Maso osolíme, opepříme a se snítkou tymiánu a 2 lžícemi olivového oleje zavakuujeme. Vaříme ve vodní lázni při 58 °C asi 1,5 hodiny. Uvařené maso vyndáme z obalu a is bylinkami zprudka ze všech stran opečeme v pánvi s rozpálenou lžící olivového oleje a máslem. V průběhu opékání přeléváme máslem a výpekem. Takto připravenou panenku vložíme stranou, přikryjeme alobalem a necháme odpočívat. Směs obilovin a luštěnin připravíme v mikrovlnné troubě dle návodu. Mix listových salátů smícháme s teplými luštěninami, nastrouhaným červeným zelím a mrkví a ochutíme francouzským dresinkem. Na talíř nandáme porci ochuceného salátu, doplníme nakrájenými kousky ovoce a čerstvě osolenými plátky opečené vepřové panenky. REGION CZ 14/2024 VEPŘOVÁ PANENSKÁ SUPER CENA! cena za 1 kg SVÍČKOVÁ 199,90 chlazená, vakuově baleno Nabídka zboží platí od 6. 4. do 7. 4. 2024 nebo do vyprodání zásob. Chyby v tisku vyhrazeny. Použité fotografie jsou ilustrativní. Ceny jsou bez dekorace. Lidl si vyhrazuje právo změn v balení a variantě nabízeného zboží. Odběr možný jen v obvyklém množství.