Stránka letáku Knihcentrum Revue – str. 41

Tento leták platí do 31. 5. 2024.


Leták je v kategoriích: Doporučujeme, E-shop, Ostatní


Tento leták platí do 31. 5. 2024.

Přepis textu:

majitel kuchařky zkusit. A hodně pravi-     delně dělám batátovou granolu.     Z vašeho blogu Inspired Kitchen jsem     se dozvěděla, že ráda cestujete. Kte-     rá zahraniční kuchyně vám učarovala     nejvíce?     Mám moc ráda asijskou kuchyni. Mi-     luju, jak jsou ty chutě propracované do     posledního detailu. A občas mě trápí, že     to ne vždy umím ve svých podmínkách     napodobit.     Na italské miluju tu jednoduchost. Hod-     ně mě baví indická kuchyně a ta arab-     ská je mému srdíčku taky dost blízká.     Tvoříte recepty úplně sama nebo spo-     lupracujete v týmu?     Recepty tvořím úplně sama.     Kdo je kromě vás samotné vrchním     ,,ochutnávačem" nových receptů a kdo     vám upřímně řekne, zda mu chutná     nebo ne?     V první řadě ochutnávám já. Když jídlo     projde mou kontrolou, postupuje dál do     rodiny. Za ty roky si myslím, že poznám,     kdy jim chutná a kdy ne. Jsem vděčná     za každou zpětnou vazbu, i tu negativní.     Jste fotografka zaměřující se na focení     krásných jídel. Vznikaly fotky v kuchař-     ce pod vaší taktovkou?     Ano, ano, focení mě hodně baví, takže     jsem si vše nafotila sama.     Kromě fotografování a samotného ku-     linaření se věnujete také foodstylingu.     Co to přesně znamená?     To znamená udělat jídlo na fotku nebo     video takové, abyste na něj hned dostali     chuť. Foodstyling může být na té rovi-     ně, kdy jídla záměrně upravujete tak,     aby vypadala dokonale, ale ne vždy jsou     vhodná k jídlu. S tím já zkušenost úplně     nemám. Už i v reklamě se s jídlem pra-     cuje tak, aby se dalo po produkci sníst.     V kuchařce Zelenina mě zaujali melou-     noví medvídci. Kde sbíráte inspiraci na     tyto originální nápady?     Nápady ke mně přichází často samy od     sebe. Když nedokážu nic vymyslet, jdu     se mrknout na sociální sítě. Instagram,     Pinterest, to je taková nevyčerpatelná     studna na nápady! Stačí zadat správ-     né heslo, pak se chvilku dívat na fotky     receptů a já hned vím, jak zpracovat tu     načatou dýni v lednici.     KNIHCENTRUM.cz | 41

×

    Sdílení