Stránka letáku Hornbach TENNEKER – Magazín o grilování – str. 6

Tento leták platí do 31. 8. 2021.




Tento leták platí do 31. 8. 2021.

Přepis textu:

GRILY TENNEKER     JAKÝ GRILOVACÍ TYP JSTE?     UHLÍ?     PLYN?     ELEKTŘINA?     UZENÍ?     EAMEKE     K DOSTANÍ     OD LÉTA     2021     Potrpíš si na pravý přírodní ohen? Nevadí ti kouř a nejraději     griluješ v pohodlí na své zahradé? Poté je gril na dřevěné uhlí     přesné tím pravým pro tebe! Jedná se o klasiku mezi grily.     Pro mnoho lidií se dostaví ten správný pocit z grilování teprve     s pohledem na rudé žhnoucí uhli. U tohoto typu grilování je     nicméné vyžadována špetka trpélivosti - uhlí potřebuje na     dosaženítoho správného žáru a požadované teploty     25 až 45 minut. A poté už jen: „Sup s masem na gril!"     Jsi spontánní a chceš se pustit do grilování bez dlouhých     příprav? Vadí tvým sousedům oblaka kouře? Srdečně     blahopřejeme, jsi typ. který potřebuje plynový gril! Kompaktní     plynový gril je navíc správnou volbou pro fanoušky grilování,     kteří by rádi grilovali na balkonu! Je připraven k použití     doslova stisknutím tlačitka. Dokud máš v lahvi dostatek     plynu, bude ve tvém grilu také ta správná teplota na přípravu     grilované dobroty.     Máš rád spontánnost? BBQ pro tebe nijak nesouvisí s uhlím,     plynem ani ohném, ale s chuti? Pak se ti bude líbit tento     elektrický gril! Stačí otočit knoflikem a zakrátko bude mít     gril požadovanou teplotu, aby vy kouzlil z ingrediencí lahod né     pokrmy.     Jsi trpělivý a uvažuješ ve větším? Skutečné BBQpro tebe     znamená kouřové aroma a maso, které se dá délit na vlákna     pouhou vidličkou? Pak pro tebe bude tím pravým udírna!     Uzeníje sice velmi náročné, ale za tu explozi delikátních chutí     to prosté stojí.     Grilovací aroma nepotřebuje pro účinek oheň, ale pouze     vysoké teploty. A téch dosáhnete s elektrickým grilem stejně     jako u jeho ohnivého kolegy. Přitom nevzniká téméř žádný     kouř. Gril, který je napájen elektřfinou, proto bude pro tvé     sou sedy výrazné přijemnéjší neż gril na dřevěné uhlí - nebo     Křehké maso s nezaměnitelným kouřovým aroma nebo     uzené maso, které získalo trvanlivost. Netušené možnosti pro     milavníky grilů a nadšené experimentátory. Ale i zde existuje     samozřejmě několik tajných tipů na úspéch, které by se mély     dodržet, aby vznikl nezaměnitelný chuťový zážitek:     Pro grilování na dřevéném uhlí se hodí mimořádné dobře     klobásky, zelenina a ryba - zde se výborné uplatní typicky     uzená chuť, která vzniká výhradné na skutečném rozžhaveném     Plynové grily Ize velmi přesně regulovat a Ize na nich     připravovat pokrmy pomalu při nízkých teplotách.     Přednastavená teplota je připravena téméř na stisknutí     dokonce udírna.     Konstantnost: vnitřníteplota by méla být udržována pokud     možno na konstantní úrovni.     uhli.     tlačítka.     Elektrické grily Ize regulovat podobné citlivé jak plynový     gril. Můžete grilovat rychle a na žáru nebo pomalu a při nízké     teploté.     Teplota: přiniz ký ch teplotáchv rozsahu od 90 do 120 °C     se maso připravuje šetrné.     Trpėlivost: podle velikosti a druhu masa Ize počítat s dobou     přípravy 4 až B hodin.     01     HORNBACH.CZITENNEKER     HORNBACH.CZ/TENNE KER     11    

×

    Sdílení