Stránka letáku Hornbach TENNEKER – Magazín o grilování – str. 20

Tento leták platí do 31. 8. 2021.




Tento leták platí do 31. 8. 2021.

Přepis textu:

INSPIRACE PRO GRILOVÁNÍ     TIPY A RECEPTY TENNE KER     MEGA AROMA     A JEMNĚ KOŘENĚNÉ A     @rení a korenicí směsi     hdp v hppmoU     KOŘENÍ     DIPY     Chili     Ovocná kořenitost chili     papričky je celosvětově zcela     zaslouženě nejlepší volbou     pro ostrou příchut.     CHIMICHURRI     1 svazek hladkolisté petrželky     V% svazku tymiánu     1 limetka     1 šalotka     ROTE MOJO     4 stroužky česneku     2 chili papričky     250 g červených papriček (sklenice)     200 ml olivového oleje     1-2 PL bylinného acta     2-3 PL rajčatového protlaku     1-2 PL najemno nastrouhaného bilého     OKURKOVÝ DIP     V2 salátové okurky     4 D0 g řeckého jogurtu     2-3 stroužky česneku     10 kuliček černého pepře     trocha citrónové štávy     mořská sůl     čerstvě mletý bilý pepř     1 vrchovatá ČL 6erstvě nasekané máty     Pepř     Dřive se pepř vyvažoval     zlatem. A ani v dnešní     dobé si ho nelze odmyslet.     PUL BIBER     Pro koho nepřichází v úvahu     chili papričky, pro toho je zde     ab solutně univerzálníostré     koření.     jdad kynoja     -Oypejs npoand ajp ew     ky selé nebo květinové     aroma, je středné pálivý     a opravdu lahod ný.     2 stroužky česneku     1 chili paprička nebo práškové chili     hrubozrnná sůl a černý pepř     olivový olej (takové mnaž ství, kolik     je zapotřebí pro dosažení hezké     konzistence)     chleba     mot ská sůl a čerstvě mletý pepř     1 špetka šabreje kmínovitého     1 vrchovatá CL práškové papriky     Pimentovník     Tento druh rostliny z čeledi     myrtovité má bohaté aroma     a mimořádně dobře se hodí     k masu.     Šabrej kmínovitý     Nád ech Orientu vnáší do     kořenicích smésí určitou     míru rafinovanosti.     Fenyklová semínka     Jejich éterické oleje se hodí     do mnoha pokrmů, na ryby.     zeleninu nebo do masa.     Muškátový oříšek     V první řadě si člověk vzpo-     mene na bramborovou kaši,     ale muškát je univerzálnější,     než si myslíte.     MARINÁDY     PÁLIVÁ BBQ MARINÁ DA     ½ červené chili papričky     % CL kajen ského pepře     2 stroužky česneku     WHISKY MARINÁDA     400 ml skotské whisky     EXOTICKÁ RYBÍ MARINÁDA     4 tyčky zeleného koriandru     V chili papričky     ½ CL kajen ského pepře     2 stroužky česneku     6 PL pomerančové štávy     4 PL sójové omáčky     1 ČL čerstvé namletého     bilého pepře     Hnědý cukr     Ideální protipál ke slaným     a kyselým příchutím.     Hořčičná semínka     Typická ostrost žlutých     a hnědých semínek je     velmi oblíbená.     Česnek     Naprosto povinné koření     pro všechny, kdo si potrpí     na chuť umami.     Kamenná sůl / mořská sůl     Toto nepostradatelné koření     podporuje vlastní chuť     jiných přísad.     2 PL lesniho medu     2 PL tmavého řepného sirupu     (alternativné 2 PL medu navíc)     3 PL hrubozrnné hořčice     10 kuliček černého pepře     1 PL uzené, ostré práškové papriky     (Pimentón de la Vera, picante)     ½ plechovky rajčatového protlaku (200 g)     4 snítky čerstvého rozmarýnu     Anjo     Na marinádu naložte maso do mělké     mísy. Smíchejte všechny přísady     na marinádu a dejte ji na maso.     Steaky by měly být pokryté - podle     chuti zastříkněte více whisky nebo     olivovým olejem. Nechejte ideálné     přes noc uležet přikryté v lednici.     Na marinádu zbavte chili papričku     semínek a najemno nakrájejte na drobné     kostičky. Olou pejte stroužky česneku     a rovnéž nakrájejte na drobné kostičky.     Rozdrtte kuličkový pepř. Smíchejte     dohromady všechny přísady až na     rozmarýn.     Na marinádu nasekejte najemno     zelený koriandr. Zbavte chili pap-     ričku semínek a nakrájejte ji na     drobné kostičky. Oloupejte strouž-     ky česneku a rovnéž nakrájejte na     drobné kostičky nebo je prolisujte     lisem na česnek. Dejte zelený     koriandr, chili a česnek dohromady     s ostatními přísadami do malé     misky a smíchejte je.     KOŘENICÍ SMĚSI     SMĖS PROTRHANE     VEPŘOVÉ     7 PL kvalitní slad ké     papriky (koření)     2 PL soli     2 PL hnědého cukru     1 PL šabreje kminovitého     1 PL čerstvě namletého     černého pepře     1 PL kajenského pepre     SMĖS Z OSTRÉ PAPRIKY     5 PL hrubozrnné mořské soli     2 PL kvalitní červené papriky     1 PL uzené, jemné papriky     (koření - Pimen tón de la     Vera, dulce)     3 PL čerstvě namletého     černého pepře     2 PL mletého šabreje     kmínovitého     SMĚS KOŘENÍ NA JEHNĚČÍ     PL sušeného rozmarýnu     1 PL sušeného tymiánu     1 PL sušené šalvėje     1 ČL práškového česneku     1 CL kajenského pepre     súl a nahrubo rozdrcený     černý pepr     ASIA RUB     2 PL soli     2 PL práškové smési Pét koření     4 PL hnědého cukru     4 PL granulovaného česneku     1 CL uzené papriky (koření)     1 PL Pul Biber (nebo jemné     práškové chili koření)     PL- polevková lzice     Floraself     Více bylinek do BBQ!     2 PL su šeného oregana     1 PL kajenského pepře     yahnoy uIj Ág e peuuew eyouuw 1sepnos noslAL JOJ nouzajop pgg n lejy kyujkg     másel, které jsou přigrilování tak oblíbené.     S bylinkami FloraSelf si zajistíš nejen dobrou chut, ale také budeš mít čisté     38     HORNBACH.CZITENNEKER     svědomi.    

×

    Sdílení