Stránka letáku Hornbach TENNEKER – Magazín o grilování – str. 17

Tento leták platí do 31. 8. 2021.




Tento leták platí do 31. 8. 2021.

Přepis textu:

TREND V GRILOVÁNÍ - UDÍRNY     TRENDVE GRILOVÁNÍ UDÍRNY     GRILOVACÍ VOZÍK     Zatímco při grilování je maso často vystaveno přímému žáru     dosahujícímu teploty až 250 stupñů Celsia, pohybu je se maxi-     mální teplota pro Barbecue kolem 120 stupňů Celsia. Přitom je     žár vytvářen nepřímo. A to díky oddělenému ohništi a komoře     na maso v udírně. V ohništi se spaluje dřevo, přičemž kouř     z néj se poté dostává do udicí komory - zde poté maso získává     velmi pomalu svoji typickou chut. Pomocí malého okénka Ize     regulovat teplotu, která zesiluje nebo zmírňuje komínový efekt     v ud icí komoře.     TC-SMOKER L     O Grilovací plocha velká komora: 78 x 37,5 cm,     5mm pochromovaná ocel     O Grilovací plocha malá komora: 32 x 36 cm,     5mm pochromovaná ocel     O Ohniště a poklop jsou potaženy vysoce žáruvzdorným     smaltem (až 600 °C)     Na barbecue se používají typicky části vepřového, hovězího,     jehněčího nebo drůbeže, které jsou vyhlášené do polévek nebo     jako uzené maso - méně potom rybí maso. Tyto kusy masa se     vyznačují vysokým podílem tuku nebo pojiva nebo příznivým     pomérem kostí a masa. Ostatné tato šetrná a zčásti aromatic-     ky velmi intenzivní forma přípravy uvolňuje své vlastní aroma.     O Teplomér v poklopu     Odkládací rošty     Aup z[od     Hmotnost 58 kg     Rozměry (Š x H x V): 137 x 139 x 60 cm     C. výrobku: 6830906     60 min.     4 18     ZÁRUKA     SNADNÉ     ČIŠTÉNÍ     181     SUDIRNOU     NONaidn's TI     UZENÍ JE PŮVOD BBQ     Milujeme barbecue. V dnešní době se k barbecue často     připodobňuje grilovací párty. Barbecue se nicméně rozumí     opravdová společenská událost v jižních státech Spojených státủ,     to znamená velká událost, na které nesmí v žádném případě     chybět udima.     TIP MISTRA     SVĚTA     Tuto techniku přípravy masa etablovali v USA v 18. a 19. století     původně otroci. U té se maso peklo několik hodin při nízké teplotě     ve vykopané jámě naplněné žhavým palivem.     S udicím boxem Tenneker     (č. výr.: 5872095 si můžeš vychutnat uzené     Postupem času byly pro přípravu barbecue vyvinuty nejrůznější     přístroje, které se vyrábí téměř bez výjimky z cenově příznivého     odpadního nebo zbytkového materiálu. Tato idea se ještě v dnešní     době odráží především při výrobě udírny Ugly Drum. Ale možná ta     nejrozšířenější a nejběžnější podoba barbecue udirny je klasická     konstrukce udirny na vozíku.     aroma zcela snadno také bez udírny. Jedno-     duše nasyp do udicího boxu nékolik dřevěných     chipsů, zapal a postav v grilu do blízkosti grilo-     vaného pokrmu. Další příslušenství na     str. 37 a od strany 41.    

×

    Sdílení