Stránka letáku Globus – Praha Černý Most – str. 13

Tento leták platí do 23. 1. 2024.




Tento leták platí do 23. 1. 2024.

Přepis textu:

27⁹⁰     4780     -33%     Okoun     nilský filet     100 g     Sladkovodní dravá     ryba byla vylovena z Viktoriina     jezera v Africe. Maso má     narůžovělou barvu, delikátní     chuť a je bohaté na omega     3 mastné kyseliny.     Nedoporučuje se maso příliš     ochucovat silným kořením, aby     nezaniklo jeho velmi jemné     aroma. Je zcela     bez kostí.     AKCE     -30%     Tuňáková     pomazánka     s makrelou     100 g     Gurmán Klub     155⁰     2730     -27%     *platí pro prodejny s obsluhovaným     pultem čerstvých ryb     Pho Ba     Z NAŠICH PULTŮ     POSILTE SVOU IMUNITU     KVALITNÍ RYBOU     Ryby jsou nejen výborným zdrojem bílkovin a omega-3 mastných kyselin,     ale také vitamínu D, který posiluje imunitu. Proto nezapomínejte ryby     a mořské plody pravidelně zařazovat do svého jídelníčku.     na hotová asijská jídla Sushiti me     Základem této     pomazánky je 30%     tuňáka doplněného     04% makrely. Namazat     si ji můžete např. na krajíc     chleba ozdobenou     jarní cibulkou.     sushitime     Kořeněné     matjesy v oleji     100 g     Delimax     -     Chicken     Pad Thai     184⁰     2910     36%     24.⁹⁰     34,     -26%     Nejen z grilu     je vynikající.     Vyzkoušejte pražmu     upéctiv troubě.     21⁹⁰0     311०     -29%     Tilápie     nilská filet     100 g     Pražma královská     celá kuchaná     100 g     32⁹⁰     4370     - 24%     Krevety celé     nevařené     100 g     Kořeněné matjesy se     vyrábějí ze solených sledů.     Mimo vitamínů a omega     3 nenasycených mastných     kyselin nám maso sledě     doplní také draslík,     měď'a zinek.     Zavináče     100 g     Delimax     16.50     1940     -14%     Globus     Má pevné bílé maso,     které je oblíbené i pro     absenci kostí. Tilápii lze     ochutit různými druhy     koření, od jemnějších     až po výrazné či ostré.     Krevety oceníte     pro jejich rychlou přípravu.     Po uvaření je můžete     smažit nebo grilovat.     Přidejte k nim bylinku,     výrazné koření jako zázvor,     chilli a zakápněte     je citronem.     Závitek z naloženého     sledě v slad ko kyselém     nálevu a ze zeleniny.     Výtečně poslouží ja ko     lehce pikantní chuťovka     k pivu či vínu.

×

    Sdílení