Stránka letáku Enapo – podzimní magazín – str. 2



Tento leták již není platný. Zpět na hlavní stránku


Tento leták platí do 18. 9. 2021.

Přepis textu:

ENAPO     Vážení a milí zákazníci,     úvodem našeho dalšího magazínu ENAPO Vás srdečně zdravíme. Magazín k Vám přichází tradičně na pomezí léta a pod-     zimu, kdy máme ještě hodně příjemné energie z léta a slunce nám stále dopřává dostatek prozářených dnů. Někteří se radují     z čerstvé úrody a svých kulinářských výtvorů z jejího zpracování, jiní se těší z krás pozdního léta a pestroba revnosti nad-     cházející podzimní přírody.     Ať už budete babí léto prožívat jakkoli, prolistujte si náš nový Podzimní magazín ENAPO. Připravili jsme pro Vás pestrou     nabídku sortimentu a akcí. Jistě si vyberete to své oblíbené. Budeme potěšeni, když se nový magazín stane Vaším příjem-     ným rádcem i průvodcem nejen na podzimní nákupy.     Přejeme Vám příjemné pozdní léto a vydařený podzim     Vaše ENAPO     Sladká a     DÝŇOVO-JABLEČNÁ DOBROTA     wá     nejen pro diti     Kombinací dýně a jablka si jednoduše připravíte chutnou     svačinku nejen pro malé strávníky. Výborně chutná také     ještě teplá, přidat k ní můžete třeba kopeček vanilkové     zmrzliny, a tak ji povýšit na lahodný dezert.     Uvařené pyré můžete skladovat v lednici 3-5 dnů. Pokud     se rozhodnete pyré sterilizovat, vydrží vám mnohem déle     a bude vždy po ruce jako rychlá svačinka i dobrota, když     máte chuť na sladký mls.     Jak na to?     Dýni a jablka nakrájejte na malé kousky, zalijte vodou, za-     kápněte citronovou štávou a povařte do změknutí asi 20-30     min. Potom rozmačkejte šťouchadlem na brambory. Dle     chuti přidejte cukr nebo koření (skořice, hřebíček apod.).     Přidat můžete i špetku kurkumy. Nalijte do zavařovacích     Ingredience:     Na 1 kg jablek dát ½ kg dýně, štávu ze 2 citronů, cukr     a koření (skořice, hřebíček, badyán apod.) dle chuti,     voda dle potřeby (asi 400 ml)     Dobrou chut     skleniček nebo skladovacích dóz.     www.enapo.cZ    

×

    Sdílení