Stránka letáku CountryLife jaro-léto 2021 – str. 52

Tento leták platí do 30. 9. 2021.


Leták je v kategoriích: Ostatní


Tento leták platí do 30. 9. 2021.

Přepis textu:

MUSO     The Curator of Macrobiotic     Since     & Traditional Japanese Foods     1953     From fapan     HATCHO     MISO     MUGI MISO     GENMAI     MISO     SHERO MESO     MISO     SHIRO     MISO     GENMAI     MISO     MUGI     MISO     НАТСНO     2 týdny staré     Jemné a sladké     2 roky staré     Silné a výrazné     100 % sója     Několik měsíců staré     Několik měsíců staré     Rýže a sója     Výrazné     Rýže natural a sója     Výrazné     Ječmen a sója     SVĚTLÉ     TMAVÉ     MISO A FERMENTACE     Jak miso použivat?     Podívejte se na str. 26     Miso pasty jsou fermentované produkty, které kvasí pomocí kvasinky Aspergillus     oryzae. Ta se používá pro všechny japonské fermentované výrobky - sójové     omáčky, rýžový ocet nebo saké.     Jale vypordá     výroba misa     Tradičně kvasí ve velkých cedrových kádích. Naočkovaná směs sójových     bobů, vody a soli (a případně rýže nebo ječmene) se přikryje poklopem     a zatíží 3-4 tunami kamenů vyskládaných do tvaru pyramidy.     ORKO     by    

×

    Sdílení